GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

Bedenktijd/retour

Stappenplan retourneren

Wanneer je een artikel wilt retourneren, dien je de volgende stappen te ondernemen. Retourneren is natuurlijk geheel kosteloos.

 • Stap 1: Retourformulier
  Geef op het retourformulier aan welke artikelen je wil retourneren en de retourreden. Wil je artikelen ruilen? Geef dan ook aan welke artikelen je wil terug ontvangen.

 

 • Stap 2: Verpakking
  Voeg de retourartikelen en het retourformulier toe aan je retourpakket.

 

 • Stap 3: Retourlabel
  Download hieronder het gratis retourlabel en print het label uit.

 

 

 • Stap 5: Terugbetaling
  Wanneer je retourzending is ontvangen, ontvang je een bevestiging via e-mail en wordt het bedrag binnen een aantal dagen teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

 

Nakoming van deze procedure is geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

 

Voorwaarden retourneren

Je hebt na ontvangst van je pakketje 14 dagen de tijd om artikelen retour te sturen. Wanneer een artikel niet aan je verwachtingen voldoet, kan het kosteloos worden geretourneerd. Ook afgeprijsde artikelen kunnen kosteloos geretourneerd worden.

 

Terugbetaling

Indien je gebruik hebt gemaakt van je retourrecht gaan wij zo snel mogelijk over tot terugbetaling. Wij betalen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terug. Wel mogen wij wachten tot het moment dat wij jouw pakket hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Je krijgt een bevestiging per e-mail als wij jouw pakket hebben ontvangen. Als je de hele bestelling terugstuurt, krijg je het hele bedrag exclusief bezorgkosten teruggestort. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijgt je alleen dat deel teruggestort. Het bedrag wordt altijd teruggestort naar de rekening of creditcard of gecrediteerd bij AfterPay, waarmee de oorspronkelijke bestelling geplaatst is.

 

14 dagen bedenktijd

Bij Leif Nelson Benelux geldt een retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en passen. Ben je niet tevreden? Dan kun je de gekochte artikelen binnen de retourtermijn kosteloos retourneren.

 

Garantie

Wanneer je een klacht hebt over een artikel, raden wij je aan om foto’s te maken van de klacht. Je kunt deze samen met een beschrijving van de klacht en je bestelnummer sturen naar contact@leifnelson.nl. We zullen de klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie

 

Herroepingsrecht & herroepingsformulier

Volgens de nieuwe Wet Consumentenrecht heb je het recht om, binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, van jouw aankoop op afstand af te zien. Binnen deze termijn kan je het artikel retourneren naar het onderstaand adres. Indien je de retour vooraf aan ons meldt, heb je vanaf dat moment nogmaals 14 dagen de tijd om (het gedeelte van) je bestelling terug te sturen.

Herroepen van je bestelling kun je doen door een e-mail te sturen naar: contact@leifnelson.nl en gebruik te maken van het modelformulier. Klik hier om het modelformulier te downloaden.

Wanneer je je bestelling herroept dan kun je deze kosteloos retour sturen via het bij de bestelling geleverde retourlabel. Je kan het pakket ook zelf retour sturen naar onderstaand adres:

Leif Nelson Benelux
Euregioweg 312
7532 SN Enschede

 

Leif Nelson Benelux zal na je melding om van de aankoop af te zien zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, alle reeds betaalde aankoopbedragen exclusief eventueel betaalde leveringskosten terugbetalen, mits het artikel ongedragen en onbeschadigd is en alles kaartjes nog aangehecht zijn (voor zover redelijkerwijs mogelijk). Leif Nelson Benelux betaalt jou terug met hetzelfde betaalmiddel waar jij mee betaald hebt. Voldoet het teruggestuurde artikel niet aan de boven gestelde eisen, dan behoudt Leif Nelson Benelux het recht om de waardevermindering die het gevolg is van een beoordeling van het product die verder gegaan is dan nodig was om de aard en kenmerken ervan vast te stellen, aan de consument door te berekenen.

 

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Klik op 'Accepteren' als je het hier mee eens bent.